Weekend Duinkerke wederom succes

Foto: David Plesier

Op 7 tot en met 9 april hebben we weer het jaarlijkse ijshockey weekend gehad voor de ‘Knights & friends’. Nu met een een heel wrang smaakje gezien het recente overlijden van onze trainer en teamgenoot Ronnie Aalbers.  Bovendien haakte op het laatst wegens blessures en andere verplichtingen een 4-tal spelers af.

Nieuw dit jaar waren Raymon, Gunnar en Ronald en onder de vertrouwde leiding van Mike Vedder hebben we er echter wel weer een top weekend van gemaakt. Hiernaast hebben we uiteraard weer een glas geheven op Ronnie voor de wedstrijd.

De wedstrijd op de zaterdagavond tegen onze vrienden van Vieilles Crosses was weer een happening ondanks de 12-7 nederlaag. Ze gaven aan dat we elk jaar beter worden dus volgen jaar pakken we ze:-)  Na de wedstrijd werd er weer stevig na-gedronken en de wedstrijd beschouwd onder het genot van het Goudale bier.  Van onze tegenstander hebben we bovendien een mooie trofee gekregen die we een plekje gaan geven in onze prijzenkast. Tevens zijn we uitgenodigd voor een toernooi in Duinkerke op 24 en 25 juni. Meer informatie volgt.

Voor nu iedereen een rustige zomer toegewenst!

PS – ‘Le Pirate’ heeft een communicatie gedaan dat de bar-omzet ook weer een piek had begin april.