Nijmegen Knights – HYS 11-5

knights-hys-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZATERDAG 19-11 (door Kings of Beer)

Beide teams waren gebrand om hun ‘winning streak’? voort te zetten. HYS kwam met volle bus naar Nijmegen terwijl Knights wat personele problemen hadden waardoor er 11 Knights waren met als goalie hun normale topscorer! Zou deze arrogantie afgestraft gaan worden?

Binnen 3 minuten scoorde HYS door middel van Cassidy dus het begin was er! Echter daarna begonnen de Knights hun vertrouwde passing game te spelen terwijl HYS moest wennen aan de mooie, heldere ijsvloer van het Triavium. Eindstand 1e periode 5-2 met, jaja, 2 PP goals voor beide teams aangezien de scheidsrechter warrig floot!. Niks aan ’t handje voor de Knights zou je zeggen….

2e periode en de Knights waren ’t kwijt?! Slordig spel, miscommunicatie ed: de Knights waren geen schim van zichzelf meer! HYS rook bloed en kwamen verdiend terug naar 5-4: een verrassing hing in de lucht!? Zij vonden elkaar steeds beter en bij de Knights daarentegen nam de irritatie toe… gelukkig in de buzzer scoorde sniper Pep op een dwarrelshot van Patrick: 6-4 And A cup of thee. Pfffffffftttt

Na een donderspeech van de coach namen de Knights meteen het voortouw in de 3e periode met 2 goals in 5 minuten: 8-4 waaronder een hammershot van ‘tank’ Mike! Ook ‘Kaner’ Patrick was losgelaten uit zijn hok met 2 goals en een assist en daardoor was ’t verzet van HYS gebroken! Uiteindelijk werd het 11-5 omdat Raymond de eer redde met een solo vanuit achter voor HYS. Gelukkig bleef iedereen heel al was het ff voor Ray billen knijpen nadat hij een onbedoelde tripping van Kaner te verwerken had gekregen! Effe de schik dat de enkel pleite was maar hij liep vrij snel weer normaal: weer pffffffft.
Na de onvermijdelijke teamfoto gauw douchen voor de 4e periode die in stijl werd afgesloten door beide teams na een geslaagde avond: ?!